AVK Finland Oy / Furnes

| Ilmailunkatu 21 • 33900 Tampere • SUOMI

Puh: +358 40 511 0199 | juuso.tuusa@avk.dk

LongLife


LongLife -kannet on tarkoitettu hyvin vilkasliikenteisille kaduille ja teille. LongLife on kehitetty yhdistämällä parhaat tekniset toimintamme ainutlaatuiseksi ratkaisuksi. 

Kannessa on 8 mm kuvio ja lukko. Siinä on myös patentoitu, älykäs uratiivisteemme. Uratiivisteen ainutlaatuinen muotoilu tiivistää kannen ja kehyksen välissä siten, että hiekkaa ja soraa ei pääse tukipinnalle. Yhdistettynä leveään tukipintaan tämä antaa pitkän kestoiän. Kannen asennussyvyys on 50 mm.

Hyvin vilkasliikenteisille kaduille ja teille LongLife antaa pisimmän kestoiän ja suurimman kokonaissäästön.

 

PREMIUM


PREMIUM on tarkoitettu hyvin liikennöidyille ja vilkkaasti liikennöidyille kaduille ja teille.

Kannessa on 4-8 mm kuvio ja lukko. Siinä on myös patentoitu, älykäs uratiivisteemme. Uratiivisteen ainutlaatuinen muotoilu tiivistää kannen ja kehyksen välissä siten, että hiekkaa ja soraa ei pääse tukipinnalle. Kannen asennussyvyys on 30 mm.

Hyvin liikennöidyille ja vilkkaasti liikennöidyille kaduille ja teille PREMIUM antaa myös pidemmän kestoiän ja suuren kokonaissäästön.

 

 

REGULAR


REGULAR on tarkoitettu vähän liikennöidyille ja hyvin liikennöidyille kaduille ja teille.

Kannessa on 4-8 mm kuvio ja lukko. Kannen asennussyvyys on 50 mm. Kansissa on avoimet tai kokonaan tiiviit avaimenreiät. Vähän ja hyvin liikennöidyille kaduille ja teille REGULAR antaa pitkän kestoiän ja hyvän kokonaissäästön.

 

BASIC


BASIC -kategoria on tarkoitettu vähän liikennöidyille kaduille ja teille.

BASIC -tuotteet toimitetaan täydellisinä yksikköinä. Kannessa ja kehyksessä on 4 mm kuvio. Kannen lukko kuuluu toimitukseen. Kannen asennussyvyys on 50 mm. Vähän liikennöidyille kaduille ja teille BASIC on edullisin vaihtoehto.

 

 

VEDLIGEHOLD


HUOLTO -kansia käytetään kehyksissä, joiden asennussyvyys on 50 mm ja joihin halutaan nopea, väliaikainen ratkaisu, joka pysäyttäisi kolinan, mahdollistaisi kuluneiden kansien vaihdon ym.

Kannessa on 8 mm kuvio. Kansi painaa yli 60 kg ja pysyy hyvin paikoillaan. Kannessa on patentoitu, älykäs uratiivisteemme. Uratiivisteen ainutlaatuinen muotoilu tiivistää kannen ja kehyksen välissä siten, että hiekkaa ja soraa ei pääse tukipinnalle. HUOLTO-kansia voidaan käyttää kaikenlaisiin teihin väliaikaisena ratkaisuna seuraavaan asfaltointiin asti. Tämä on kustannustehokasta vaihdettaessa kansia ja kehyksiä suunniteltujen huoltojaksojen välissä sekä antaa paremman kokonaissäästön.

 

FURNUS


FURNUS on kehitetty täyttämään toiveet täysin tiiviistä kansiratkaisuista.

FURNUS -tuotteilla on LongLife- tai PREMIUM-kannet sekä ainutlaatuisesti muotoiltu tiiviste teleskooppikehyksen ja alakehyksen välissä. Asennettuna tiivistysmassalla betonikaivoa vasten tämä on ratkaisu, joka estää soran ja hiekan pääsyn kaivoon. FURNUS tiivistysjärjestelmineen toimitetaan täydellisinä yksikköinä. Kansi ja kehys toimitetaan Ø600 kaivoille teleskooppisina. Kaduille ja teille, joille vaaditaan täysin tiiviit ratkaisut, FURNUS on paras taloudellinen valinta suhteessa tuotteen toimintaan ja kestoikään.

 

SECURITY


SECURITY -tuotteet ovat kaivotuotteita, joita käytetään kulunvalvonnan yhteydessä.

Ristikolla / ritilällä ja kahdella erilaisella lukolla voidaan luoda erilaisia turvallisuustasoja, jotka estävät luvattoman avauksen ja putoamissuojan. Annamme lisätietoja tästä ratkaisusta. SECURITY-kategoriamme antaa sinulle turvalliset ja taloudelliset ratkaisut.